Kroonika 26.04.24 1471 (17)
26.04.2024
KROONIKA HOROSKOOP 26. APRILLIST 2. MAINI | Ühel tähemärgil tuleb tööl keeruline aeg, teist ootavad ees raha puudutavad läbirääkimised
Investeerimine võib Jäärale suuremad summad tuua, Ambur peab tervisele rohkem tähelepanu pöörama. Loe Kroonika horoskoobist, millised tulevad järgmised seitse päeva Sinu tähemärgi jaoks.
ÜLEVAADE | Võsukesed laval ja kuulsad vanemad esireas: Tallinna moenädalat väisas staaride paraad
Tallinn Fashion Week peeti Kalev Spa veekeskuses, kus poodium oli püstitatud vee kohale. Erakordsed moešõud meelitasid moenädalale hulga kuulsusi, näiteks supermodell Carmen Kassi, ettevõtja Jüri Mõisa, Narva linnapea Jaan Tootsi ja tema ettevõtjast abikaasa Eve Tootsi ning skandaalse ärimehe Meelis Lao.
Ooperilavastaja Arne Miku 90. sünnipäev taastas vana kombe: mulle ei ole lauldud sünnipäevaks 30 aastat
„Viimati käidi mulle sünnipäevahommikul laulmas kolmkümmend aastat tagasi,“ ütleb teenekas ooperilavastaja Arne Mikk, kelle 90. sünnipäeva, 18. aprilli hommikul äratas estoonlaste ühislaul tema Kadrioru koduakna all.
Suviste pakkumist ta kaua ei vaaginud! Elisabet Reinsalu „Kättemaksukontori“ peaosast: oleks nagu lapsepõlvekoju tagasi läinud
„Mulle ei meeldi otsustada ega meeldi vastutada. Minu perekond võib-olla nii ei arva ja ütleb, et minu tahtmise järgi asjad käivadki, kuid mulle meeldib inimestega hästi läbi saada. Konflikt hävitaks mu,“ räägib näitleja Elisabet Reinsalu.
Mehine moto- ja pillimees René Puura pakub naisfännidele huvi: kui naistele öelda ei, on nad väga pettunud
TV3 saates „Kolmekas“ kaasa tegev klahvpillimängija, ansambli Terminaator liige René Puura leiab, et mees peab olema kindel kalju, kellele naine saab toetuda igas olukorras.
Aastaid vallaline olnud Elina Nechayeva leidis uue armastuse: olen praegu väga ilusas suhtes, mille üle olen õnnelik
Elina Nechayeva töötab igapäevaselt suurtele ooperilavadele pääsemise nimel ja on jõudnud eluetappi, kus enam liigselt ei närveeri. Lauljatari ellu on tulnud ka uus kallim, kellega ta tunneb ennast hoituna.
„Tulnukas 2“ režissöör Rasmus Merivoo on tänu rullnokk Valdisele tagasi: vahepeal oli aegu, kus tuli ennast Töötukassas arvele võtta
Menufilmi „Tulnukas 2“ režissöör Rasmus Merivoo on praegu heas hoos, kuid tema elus on olnud ka aegu, kus on tulnud end töötuna arvele võtta. Universum on teda ikka üllatanud, nagu Rasmus ütleb. Kas või siis, kui nad elukaaslasega oma kodu otsisid.
KROONIKA MÄRKAMISED | Jaak Madisoni pereelus käärib, Kertu Jukkum maadles Võhandu maratonil vetevoogudega
Millise Eesti poliitiku pereelus on keerulised ajad? Kes staaridest pani end proovile Võhandu maratonil? Hoia end toimunuga kursis Kroonika märkamiste kaudu!
Kristel Aaslaid viibis haiglaravil: neeruvaagnapõletik on üks rõvedamaid ja raskemaid, mida läbi teha
Laulja, näitleja ja saatejuht Kristel Aaslaid (34) pidi veetma viis päeva Põhja-Eesti Regionaalhaiglas - põhjuseks oli neeruvaagnapõletik, millest ta andis oma jälgijaile teada ka sotsiaalmeedias.
FOTOD | Sõbrad või midagi enamat? Jalmar Vabarna ilmus seltskonda uue kaaslannaga
Näikse, et eksabikaasade Sandra Sillamaa (38) ja Jalmar Vabarna (37) elus on käsil tõeline tuulutamise, uute kogemuste ammutamise ja uute kaaslaste nautimise aeg. Veebruaris väisas Sandra filmi „Elu ja armastus“ esilinastust koos režissöör Marek Miiliga. Nüüd on uue kaaslasega välja ilmunud Jalmar.