Kroonika 10.05.24 1473 (19)
10.05.2024
KROONIKA HOROSKOOP 10.–16. MAIKS | Vähk teeb suure ja ootamatu väljamineku, Ambur saab rõõmusõnumi laste kohta
Nädal süstib Kaladesse positiivsust ning sul jagub energiat minevikumurede lahendamiseks, praegusega tegelemiseks ja tuleviku planeerimiseks. Lõvi eksleb minevikuradadel. Mis ootab ees aga Sinu tähemärki? Seda saad teada Kroonika horoskoobist.
Laulja Iiris Vesik kihlus armastuse linnas: pulmadest olen unistanud lapsest saadik
Kui lauljatar Iiris Vesik sai Pariisis oma muusikust kallimalt Max Doohanilt kihlasõrmuse, oli ta üllatusest keeletu. Üheskoos teevad nad bändi Night Tapes, mis kogub maailmas üha rohkem tuntust.
ÜLEVAADE | Pikalt oma homoseksuaalsust varjanud Ricky Martini pööraselt edukas karjäär ja purunenud abielud
Popstaar Ricky Martinil on olnud kirglikke suhteid ja kooselusid nii meeste kui naistega, aga tema neli last on ilmale toonud surrogaatemad.
Roosad flamingod, hiigelsuured kilpkonnad ja leemurid: Armin Karu käis abikaasa Kaiaga ümbermaailmareisil seigeldes Richard Bransoni eksootilisel erasaarel
Ettevõtja Armin Karu on koos abikaasa Kaia Karuga seigelnud kaheksa kuud ümbermaailmareisil. Ära on käidud näiteks magnaat Richard Bransoni erasaarel ja mõnusalt aega veedetud teistel Kariibi mere paradiisisaartel. Suveks tuldi Eestisse – taas heisatakse purjed sügisel.
17 aastat raske haigusega võidelnud Vahur Kersna püsib elus tänu armastusele: eks teadsin, kellega abiellun
Hetkel, kui Vahur Kersna EFTA galal president Alar Kariselt elutöö auhinna vastu võttis, küsis ta mõttes endalt: „Kui see, et Vabariigi President reede õhtul pärast ränka töönädalat tuleb esimest korda EFTA ajaloos just mulle auhinda üle andma pole minu elu Mount Everesti tipp, siis mis on?!“
Andres Noormets toetab poeg Hansu tema artistiteel Los Angeleses ja Londonis: tema suund on läände, minu suund on itta
Lavastaja ja näitleja Andres Noormetsa poeg Hans Noormets püüab artistinime Rozell all kanda kinnitada Ameerika ja Inglismaa muusikailmas. Andres on Hansule stressirohkel teekonnal alati toeks, kuigi isa ja poja ettekujutus enesearengu viisidest alati kaugeltki ei ühti.
Hinnad algavad sajast tuhandest eurost: Koit Toome vurab taas ringi Porsche roolis
Tuntud autofänn ja kirglik tehnikahuviline, laulja Koit Toome (45) jäi kaadrisse oma viimase aja lemmiksõiduki, sportautoga Porsche 911 GT3. Seksika sportauto eest tuleb välja käia tavaliselt kuuekohaline summa.
Teet Margna eksis liikluses: palun vabanda, sõitsin oma bemmiga tõesti kogemata sealt märgi alt läbi
Sotsiaalmeediagrupis Kadrioru Selts tehti postitus, kus manitseti kohalikus kogukonnas halva liikluskultuuri üle ja toodi välja, et isegi austatud telemees Teet Margna (51) on rikkunud liiklusreegleid.