Kroonika 17.05.24 1474 (20)
17.05.2024
FOTO | Elmo Nüganen soetas BMW elektriauto. Abikaasa Anne Reemann: õnneks ma ei tea, mis ta maksis!
Mõne aasta eest teostas vabakutseline lavastaja ja näitleja Elmo Nüganen (62) oma unistuse elektrijalgrattast, sel aastal astus ta aga keskkonnasäästlikuma liikumise nimel veel jõulisema sammu. Elmo ja tema näitlejast abikaasa Anne Reemann (61) vahetasid välja oma senise bensiinimootoriga sõiduki ja keeravad nüüd täiselektrilise BMW i3 rooli.
KROONIKA HOROSKOOP 17.-23. MAI | Veevalajad peavad enda sõna maksma panema, Amburid peavad tegema suuri valikud
Kalade loojanatuur tuleb tavapärasest rohkem esile, seepärast on praegu sobiv tegeleda loomingulisemate ülesannetega. Jäärade nädal tuleb rahulik ja turvaline, seega tasub tegeleda asjadega, mis õnnestumiseks kindlat keskkonda vajavad.
Eva Longoria: maailma kuulsaim koduperenaine ehk kuidas tundmatust latiinost sai staar
Näitleja Eva Longoria teadis juba seitsmeaastaselt, kuidas küttida hirve ja püüda kala. Tänaseks on ta endale „küttinud“ hulga seksikaid rolle Hollywoodi sarjades ja filmides ning jõuka Mehhiko ärimehe.
MINA JA KUULSUS | Katy Perryga lava jaganud Eha Urbsalu: sel hetkel ma ei teadnud temast suurt midagi
Ameerikas elav modell ja ärinaine, varem ka laulmisega tegelenud Eha Urbsalu kohtus viisteist aastat tagasi Miamis maailmakuulsa laulja ja näitleja Katy Perryga.
60 aastat lavakarjääri! Voldemar Kuslap oma väärt vormi saladusest: eks põhjuseks on geenid, aga tuleb ka ise liikuda
„Igavust ma ei tunne ega vaata lihtsalt koduaknast välja,“ sõnab Voldemar Kuslap, kel tänavu täitub 60 aastat päevast, mil ta Estonias alustas laulja ja näitlejana. 86aastasena elab ta tempokalt - esineb ise ning külastab abikaasaga etendusi ja kontserte. Vahe on vaid selles, et kui veel mõne aasta eest eelistas Voldemar oma korterini treppidest lipata, siis nüüd kasutab ta lifti.
Kaksikute isaks saanud Oskar Seeman: unetunde on kergelt puudu, aga pole nii hull, kui kartsime
Seriaalis „Armastus“ ja mängufilmis „Vigased pruudid“ mänginud näitleja Oskar Seeman (26) sai isaks. Õnn naeratas eriti lahkelt - sündisid kaksikud, poja ja tütar.
Taivo Pilleri ja Mart Haberi jaoks on Phuket kui teine kodu: rentida pole odav, kuid kinnisvara ostusoovi ei ole ka tekkinud
Sisustusäri Shishi omanikud Taivo Piller ja Mart Haber reisisid oma kaksikute Hilda ja Hubertiga esimest korda Taisse, kui nood olid alles kolmekuused. Nad ei ole kliimapagulased, vaid veedavad seal mitu kuud aastas hoopis muul põhjusel.
Ant: Eesti naine on vahel häbelik, aga otsekohene. Jällegi Türgi naine tahab, et mees temaga kogu aeg tegeleks
„Eesti otsib superstaari“ üheksanda hooaja võitja Ant Nurhan tunnistab, et peab Eesti publikuni jõudmiseks veel palju tööd tegema, kuid leiab, et siin on talle ja ta perele parim koht elamiseks.
ÜLEVAADE | (Euro)visioon kaob, skandaalid jäävad
Hollandi eemaldamisega alanud ja Šveitsi võiduga lõppenud Eurovisioni lauluvõistluse kulminatsioon Malmös oli üks läbi aegade põnevamaid, kuid ürituse apoliitiline ja sõbralik maine on mõneks ajaks rikutud.
Haara endale! Tommy Cash müüb oma Porsche maha
Sõida nagu Tommy Cash (32)! Nüüd on räppari austajatel, kel pisut toekam tengelpung, võimalus anda tema enda autos gaasi nii, et selg istme küljes kinni – Tommy on veidi enam kui 60 000 euro eest müüki paisanud oma tibukollase sportauto Porsche Boxsteri.
KROONIKA MÄRKAMISED | Karl-Erik Taukar tegi endale väikelaevajuhi paberid: loe, kus sadamas muusik oma ankru hiivab!
Kes soetas endale väikelaevajuhi paberid ning kes avaldas oma palga. Hoia end toimunuga kursis Kroonika märkamiste kaudu!