Kroonika 24.05.24 1475 (21)
24.05.2024
KROONIKA HOROSKOOP 24.–30. MAIL | Üks tähemärk peab tervisele tähelepanu pöörama, teine saab suure rahalise boonuse
Skorpion kipub liiga kannatamatu olema ning Kalad kogevad nädala jooksul kõiki emotsioone. Loe Kroonika horoskoobist, millised tulevad järgmised seitse päeva Sinu tähemärgi jaoks.
ÜLEVAADE | Glamuursed suvekuulutajad Cannes’i filmifestivalil: maailmakuulsad staarid pakkusid silmailu litrite ja sädelusega
Suvi ei alga kunagi enne, kui Cannes’i filmifestivali punase vaiba paraad on toimunud. Iga-aastasel filmipeol on selja taga pikk meeldejäävate moehetkede loomise ajalugu. Nagu tavaliselt, särasid staarid Prantsuse Riviera kuumal filmisündmusel eredalt nagu teemandid.
Gerli Padar-Parmas oma 30 aasta pikkusest lavakarjäärist: olen kolistanud ämbreid, aga saanud ellu viia ka suuri unistusi
Suureks sünnipäevakontserdiks valmistuv laulja ja näitleja Gerli Padar-Parmas õppis mullu sügisel olulise elutarkuse: Et elada maksimaalselt head elu, tuleb esikohale seada iseennast.
Henessi Schmidt esimesest kohtumisest Mari Kalkuniga: tema puhul on kõik olnud üks suur „jah“
Muusik Mari Kalkuni ja näitlejanna Henessi Schmidti viis kokku loometegevus, kuid neid ühendab palju muudki. Nad tundsid teineteises ära hingesugulase.
„Pikk pime aeg oli kurnav.“ Ingrid ja Arnold Rüütel igatsevad Saaremaa suvekoju
President Arnold Rüütel tähistas 10. mail oma 96. sünnipäeva väikese vastuvõtuga oma Kadrioru ametiruumides. „Eelmine oli 95. juubelisünnipäev, see oli ikka pidu ja sealt käis läbi päris palju rahvast,“ sõnab Ingrid Rüütel (88).
ÜLEVAADE | Esteetilise dermatoloogia kliinik Medemis avas uue kliiniku: kaunist pidu väisasid sisuloojad, DJ-puldis mängis Jana Hallas
Esteetilise dermatoloogia kliinik Medemis korraldas Rotermanni kvartalis uue kliiniku avamise puhul koosviibimise, kus päevajuhiks oli ettevõtja Katri Teller ja DJ-puldis mängis muusikat stilist Jana Hallas.
Reet Linna tähistab täna 80. sünnipäeva! Robert Linna: mu ema on alati olnud üks korralik rokimutt
Telesaate „Prillitoos“ juht, laulja ja laulusõnade autor Reet Linna tähistab täna oma 80. sünnipäeva, olles jätkuvalt särav ja nooruslik. Üks tema sõpru, muusik Are Jaama leiab, et Reet on justkui eeskuju inimestele, kel pole aega vananemisega tegeleda. Vahur Kersna ütleb, et üks Reeda pika ekraanistaaži saladus on oskus end säästa eluterve suhtumisega ilma ja inimestesse. Sõna võtab ka poeg Robert Linna.
Kristjan Jõekalda reisis perega 192 tunniks Jaapanisse: elamusi pakkusid nii toidud, kassikohvik kui ka kohalike külalislahkus
Telemees Kristjan Jõekalda täitis abikaasa Marisele ning poegadele Kristoferile ja Robertile aastaid tagasi antud lubaduse minna üheskoos avastama Jaapani iidset kultuuri ja moodsat elukorraldust.