Kroonika 31.05.24 1476 (22)
31.05.2024
KROONIKA HOROSKOOP 31. MAIST 6. JUUNINI | Üks tähemärk läheb oma mugavustsoonist välja, teine paistab silma oma ainulaadsete seisukohtadega
Sõnn tahaks kogu maailma eest peitu pugeda ning Kalad peaksid vältima pingelisi olukordi, et mitte ärrituda. Loe Kroonika horoskoobist, millised tulevad järgmised seitse päeva Sinu tähemärgi jaoks.
Aasta suunamudija Jüri Ratas avaldab, kes ikkagi aitavad tal kuulsaid postitusi teha
Aasta suunamudijaks valitud riigikogu aseesimees Jüri Ratas on agar sisulooja, ja -tarbija, aga ta teadvustab endale, et sotsiaalmeedia ei asenda päris elu. Tal on tänaseks ainuüksi Instagramis 34 000 jälgijat, mis teeb temast ühe suurema jälgitavusega inimese Eestis.
Aasta seksikaim naine Eeva Esse-Sõõrumaa: seksikuse väga suur komponent on enesekindlus
Eesti Meelelahutusauhindade galal aasta seksikaimaks naiseks tituleeritud Eeva Esse-Sõõrumaa avaldab, et ta on klassikaline koleerik, kes aastate vältel püüdnud üha tõhusamalt toime tulla oma tunnete ja meeleolukõikumistega.
Kristjan Jõekalda ehmatas agara fänni jutu peale: kust see inimene teab, kus mu maja on?
Telesaatejuht Kristjan Jõekalda on auhinna­sajus seisnud juba kaks kümnendit. Sel kevadel valis rahvas hea tuju looja Jõekalda 2024. aasta meelelahutajaks. Seekordne Kroonika auhind on juba üheteistkümnes!
Púr Múddi duo Joonatan ja Oliver oma sõprus- ja bändisuhtest: oleme suutnud teineteise kõige paremad omadused üles leida
Tantsumuusikaduo Pur Mudd liikmed Oliver Rõõmus ja Joonatan Siiman ei ole lihtsalt bändikaaslased, vaid tõelised sõbrad, kes puistavad teineteisele südant.
Aasta seksikaim mees villemdrillem: mulle piisab ka sellest, kui mu tüdruksõber arvab, et ma olen kõige seksikam
„Seksikaks teeb enesekindlus ja karisma,“ ütleb Eesti seksikaimaks meheks valitud räppar villemdrillem. Ta paneb rõhku enda eest hoolitsemisele, sest hea väljanägemine kasvatab enesekindlust.
86-aastane Eve Kivi elab hoogsat seltsielu: kiirustasin otse majaühistu koosolekult näituse avamisele
Filminäitleja Eve Kivi (86) on igapäevasest tööst Kanal 2s eemaldunud, kuid seltskonnaelus osalemist peab endiselt oluliseks. „Kodust tuleb ikka välja tulla!“ naerab Eve. Ta lisab, et möödunud nädalal oli tema graafik õige tihe.
Uus hooaeg on sündimas? Tuuli Roosma tähistas koos Arbo ja kaksikutega sünnipäeva väga kaugel maal
Teleajakirjanik ja reisisell Tuuli Roosma tähistas 26. mail oma 49. sünnipäeva ja võttis õnnitlusi vastu Jaapanis, kus ta on praegu koos ekskaasa Arbo Tammiksaare (52) ja kaksikutest poegade Andrese ja Kristjaniga seiklemas.
„Tahaks olla lihtsalt isa, kellel on oma lapse jaoks aega.“ Sarja „Papsid“ paps Priit Loog räägib isaks olemisest
Eesti Meelelahutusauhindade galal parimaks teleseriaaliks kuulutatud „Papsid“ üks peaosalisi Priit Loog tunnistab, et on lapsevanemana vahel olnud päris nõutu – pole teadnud, mida ühes või teises olukorras ette võtta.
Esipaari abielu kriisis: mis saab Lauren ja Tanel Padari ühisest kodust, kus nad on kaasomanikud?
Lauren ja Tanel Padaril tuleb abielu ametlikult lahutama asudes otsustada sellegi üle, mis saab nende ühisest kodust, Rae vallas asuvast ridaelamust, mis algselt kuulus ainuisikuliselt Tanelile. Pool aastat enne abiellumist, 2022. aasta lõpupäevil kirjutas Tanel ju poole ridaelamust Laureni nimele.
Paat sai vahva nime kunagise rolli järgi! Henrik Normann tegi väikelaevajuhi paberid ja soetas mootorpaadi
Näitleja ja meelelahutaja Henrik Normann (52) kavatseb suvest alustada väikest uurimisretke, mille eesmärk on avastada Eesti saari. Henrik tegi enesele ka väikelaevajuhi paberid ja soetas koos sõbraga mootorpaadi, millega võib tuhiseda 5 meremiili kaugusele rannapiirist.