Kroonika 07.06.24 1477 (23)
07.06.2024
KROONIKA HOROSKOOP 7.–13. JUUNIL | Ühte tähemärki ootab ees tõsine vestlus pereliikmega, teine ihkab uusi kogemusi
Vähk viib ellu suuri muutusi ja Neitsi igapäevases rutiinis on vajakajäämisi. Loe Kroonika horoskoobist, millised tulevad järgmised seitse päeva Sinu tähemärgi jaoks.
FOTO | Pats ja krunn on minevik! Genka muutis huvitaval põhjusel soengut
Eesti hip-hopi isa Genka aka Henry Kõrvits (49) ja tema raadiohäälest abikaasa Maris (45) olid Eesti Meelelahutusauhindade gala üks stiilsemaid paare. Silma jäi aga Genka muutunud soeng.
KROONIKA MÄRKAMISED | Sepo Seeman alustas rolli nimel põnevat tegevust, tuntud tõsielustaar saab perelisa
Kes Eesti näitlejatest võttis rolli jaoks ette uue väljakutse? Milline tuntud tõsielutäht saab elukaaslasega lapse? Hoia end toimunuga kursis Kroonika märkamiste kaudu!
SUUR ÜLEVAADE | Kirg ja glamuur, fantaasia ja tsirkus: vaata, kuidas staarid meelelahutusauhindade galat nautisid!
Kroonika korraldataval Eesti Meelelahutusauhindade galal kohtusid taas kirg ja glamuur, fantaasia ja tsirkus - filmi „Babülon“ stiilist inspireeritud pidu mürtsus seekord Tallinna Kruiisisadamas, kus pärjati tänavused meelelahutusilma tipud kümnes eri kategoorias. Otseülekande üritusest tegi TV3 ja see on soovijaile järelvaadatav.
Margus Tabor Ugala teatrist lahkumisest ja Hiiumaale kolimisest: võib täiesti juhtuda, et aasta pärast võin kahetseda
„Tont ise teab, millega sellise populaarsuse olen välja teeninud. Mamma-lugusid armastatakse nii tõsiselt, et ei suuda nõudlust täita,“ ütleb näitleja Margus Tabor, kes astus Ugala põhitrupist välja, et hakata elama elu omas tempos sünnisaarel Hiiumaal.
„Suhtes on vastastikune austus kõige alus.“ Hendrik Sal-Saller on elukaaslase Merille kõrval õnnelikum kui kunagi varem
Muusik Hendrik Sal-Saller tunneb ennast õnnelikumana kui kunagi varem, sest tema elus on kõik paigas – armastav elukaaslane, tubliks meheks sirguv poeg ja menukas bänd.
Kroonika Kodu-eri tutvustab Alika kodu
Kevadise Kroonika Kodu-eri kaanestaar, Narvast pärit lauljatar Alika Milova kolis hiljuti esimest korda üksinda elama - Tallinna nooblisse Kalasadama rajooni moodsasse korterisse. „Ma kohe armusin sellesse korterisse, kui nägin oranži diivanit ja värvilist seinamaali!“ ütleb Alika.
Puuluubi fenomenist sünnib film. Režissöör: edu võib saata ka keskealisi inimesi
Režissöör Taavi Arusel (46) on juba kolm aastat olnud luubi all ansambli Puuluup fenomen – mis on küpses keskeas meeste Ramo Tederi (53) ja Marko Veissoni (47) 2014. aastal loodud ansambli rahvusvahelise edu võti? Duo annab ju kontserte ennekõike pigem mujal maailmas kui Eestis. Filmimaterjal on enamjaolt juba nii-öelda purgis, kuid esilinastusküpseks saab see siiski alles järgmise aasta sügisel.