Kroonika 14.06.24 1478 (24)
14.06.2024
KROONIKA HOROSKOOP 14.-20. JUUNI | Neitsi saab tähtsa sõnumi oma tuleviku kohta, Skorpion ostab üheotsapileti tundmatusse
Kaladel on ees veidi ebamugav nädal ning Jäärad ei tohiks mõelda minevikus tehtud vigadele. Mida ennustab Kroonika horoskoop Sinu tähtkujule järgmiseks nädalaks?
Suvepuhkus jääb Jaagup Kreemi jaoks ära: kolme kuusse tuleb ära mahutada üle 60 kontserdi
Rokkar Jaagup Kreem annab sel suvel oma bändiga Terminaator üle kuuekümne kontserdi. Jaagupi abikaasa Kristiina on koduhoidjaks, aga lapsed Annabel ja Robin Rio teevad koos isaga tööd.
Jan Uuspõld kinnitab: ma ei ole enam abielus, olen vaba mees!
Publikumagnet Jan Uuspõld on muutunud mees: käib seltskonnas, suhtleb inimestega, sõidab jälle mootorrattaga. Samas on tema elus üpriski segane aeg, sest abielu on lahutatud, aga uut teekonda veel pole. Mis teda sel suvel ees ootab? Kindel on vaid see, et palju head meelelahutust!
FOTOD | Viktor Siilats kuulutas Haapsalu jahisadama Grand Holm Marina hooaja suure peoga avatuks
Haapsalu jahisadama Grand Holm Marina suuraktsionär Viktor Siilats avas sadama hooaja, peoga tähistati ühtlasi sadama 20. sünnipäeva. Üritusel viibisid mitmed ümber maailma seilanud Eesti mehed ja naised. Ühtlasi avati Grand Holm Marinas uus paatide talvesäilituse hall.
FOTOD | „Ta nägi oma vanuse kohta väga hea välja.“ Vaata, millised kodumaised staarid väisasid Stingi kontserti
Sting (72) tõi Tartu kontserdil publikuni, kelle seas oli ka palju tuntud inimesi, oma hiilgava lauljakarjääri parimad palad. Kõlasid klassikalised hitid „Fields of Gold“, „Roxanne“, „Every Breath You Take“ ja suur hulk teisi armastatud laule.
Eleryn Tiit: ma ei ole olnud kunagi kiire armuja - mind peab kaua moosima
Lauljatar Eleryn Tiit on tänulik oma kallimast lahkuminekuga kaasnenud südamevalule, kuna see aitas tal kirjutada albumitäie laule, mille üle ta on väga uhke.
Sadamaomanik ja ettevõtja Viktor Siilats: 300 000 kuni 500 000euroste jahtide vastu on üsna suur huvi
Ettevõtja Viktor Siilats tunneb, et tal jagub nii äris kui ka eraelus siiani eneseteostust kuhjaga. Investeeringutele Eestis ta kätt ette ei pane, eraelulises plaanis on talle kui järgmisel aastal kooliteed alustava lapse isale mõttekoht see, kas tütar peaks kooli minema Eestis või välismaal.
KROONIKA MÄRKAMISED | Pearu Paulus käis napsisena laval, Katrin Siska kihlus
Raivo Hein kirjutab elulooraamatut: üks peatükk on pühendatud ka surmale
Ettevõtja, investor, visionäär ja kopteripiloot Raivo Hein (57) on haaranud sule ja kirjutab autobiograafiat, kus lahkab enda elulugu, mis on vürtsitatud filosoofiliste aruteludega elu ja raha, aga ka selle üle, kuidas elus oma samme seada ja tulevikku kavandada. Raivo on raamatus pühendanud peatüki ka surmale.