Kroonika 21.06.24 1479 (25)
21.06.2024
„Ostsin pikalt tühjalt seisnud kõrtsi purjus peaga ära.“ Andrus Vaarik tunneb Pivarootsis elust rõõmu
„Kõigile on omane mossitada, aga ühel hetkel on oluline ära otsustada, et kui ma ei ole silmatorkavalt õnnetu, äkki olen ma siis õnnelik,“ lausub näitleja Andrus Vaarik. Ühel päeval ta otsustas, et ei lase surmal elu elamist segada.
KROONIKA HOROSKOOP 21.–27. JUUNI | Üks tähemärk peab valima sõpruse ja armastuse vahel, teise elus avaneb uue võimaluse uks
Jäära ootab ees nädal, kus tegemisi on rohkem kui aega ning Veevalaja tahab oma ellu värskust tuua. Loe Kroonika horoskoobist, millised tulevad järgmised seitse päeva Sinu tähemärgi jaoks.
Suur kannapööre! Maailma pirtsakas ja tundlik suhtumine naljadesse on kuulsa komöödiamehe Sacha Baron Coheni pannud tõsisemaid rolle kehastama
Sacha Baron Cohen ei ole kindlasti maailmas nii tuntud kui pseudoräppar Ali G, Kasahstani telereporter Borat Sagdijev või Austriast pärit homoseksuaalne moeajakirjanik Brüno. Kuid just need kolm tegelast tegid Sacha käesoleva sajandi üheks menukaimaks filmikoomikuks. Viimasel ajal on ta pigem tagaplaanil olnud ja hiljuti läks ka naisest lahku.
REISIFOTOD | Kunagi merd peljanud Eero Reinu käis Kariibi mere kruiisil: nädal aega muretut elu, kus sööd, jood ja naudid meelelahutust
„Musterisaks ma ennast nimetada ei julge. Olen isa, kes on võtnud südameasjaks õpetada sel suvel oma lastele lohesurf selgeks,“ ütleb telemees Eero Reinu, kes on üha rohkem mereusku minemas. Ta käib Eesti saari avastamas ja seilas ka Kariibi merel.
ÜLEVAADE | Kinorahvas tähistas! Tuntud Eesti filmitegijad kogunesid suvepeole lühifilme esitlema ja pidutsema
Eesti Filmimuuseumis peeti traditsiooniline Eesti filmitegijate suvepidu, kus esitleti uusi lühifilme, toimus viktoriin ja löödi ka tantsu.
ALASTI TÕDE | Värskelt lahutatud Mari-Leen Kaselaan: Kaarsilla peale veel seksima pole jõudnud, aga suvi on ees!
Mõni aeg tagasi abielu lahutanud Mari-Leen Kaselaan teeb lauljana comeback’i ning on valmis uueks armastuseks ja pöörasteks suveseiklusteks.
FOTO | Maaelu kutsub! Muusikud Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar ehitavad endale Hiiumaale suvekodu
Lauljanna Tanja Mihhailova-Saar (41), kes 19. juunil tähistas oma sünnipäeva, jagas armsat postitust Hiiumaal kerkivast pere suvekodust, mida nad nimetavad hellitlevalt saunamajaks.
Nali lennutas staaride sekka: muusik Jaak Ahelik musitseerib plaadil maailma tippmuusikute, seal hulgas The Rolling Stonesi liikmega
Muusik Jaak Ahelik sattus tänu muuseas visatud naljale musitseerima kogumikalbumil koos legendaarsete muusikutega ansamblitest The Rolling Stones, The Blues Brothers ja mitmete tipptegijatega, kes on mänginud koos Paul McCartney, Jimi Hendrixi, Miles Davise ja teiste superstaaridega.
KROONIKA MÄRKAMISED | Jüri Butšakov plaanib kolimist, Elo Mõttus-Leppik käis abikaasaga AC/DC kontserti nautimas
Milline tuntud teletäht plaanib perega kolida suvepealinna? Millise lauljatari süda on värskelt võetud? Kes käis koos abikaasaga AC/DC kontserti nautimas? Vaata Kroonika märkamisi lähemalt!
Rattaga kohale vändanud president Karis õnnitles Ivo Linna asemel hoopis tema abikaasat Imbit
President Alar Karisel (66) on kena komme saata rahvakunstnikele ja kultuuritegelastele juubeli puhul käsundusohvitseriga lilli, kuid 12. juunil 75. sünnipäeva tähistanud Ivo Linna kodutalust astus riigipea ootamatult isiklikult läbi. Ivot aga kodus polnudki.