Kroonika 28.06.24 1480 (26)
28.06.2024
KROONIKA HOROSKOOP 28. JUUNIST 4. JUULINI | Üks tähemärk peab tähtsate otsustega ootama, teise enesekindlus kõigub
Jäär peab rohkem oma mõtteid ja tundeid avama ning Ambur tegeleb peresiseste probleemidega. Loe Kroonika horoskoobist, millised tulevad järgmised seitse päeva Sinu tähemärgi jaoks.
Hanna Martinson visati omal ajal lavakast välja: lahkusin enda jaoks võitjana
Laulja, näitleja ja sisulooja Hanna Martinsoni (31) jaoks tähendab seksikus enda aktsepteerimist sellisena, nagu sa oled: „Endaga sina peale saamine võib olla pikk ja keeruline teekond, aga on totaalselt seda rännakut väärt!“
Süütu välimus tuli kasuks! Karol Kuntsel avaldas nõuande Elmo Nüganenilt, millega oma pahelisemat poolt tundma õppida
Näitleja Karol Kuntsel on tänu oma suurtele süütutele sinistele silmadele elus kohati lihtsamini läbi saanud. Aga näitlejal ei tule ainult paipoisse kehastada - lavastaja Elmo Nüganen soovitas Karolil oma pahelise poole leidmiseks õunaraksu minna.
ÜLEVAADE | Uhked kübarad ja ekstravagantsed kleidid: kroonitud pead kogunesid peenele ratsavõistlusele
Ühed oskuslikumad suviste aiapidude korraldajad on kahtlemata britid eesotsas oma kuningaperega. Nad näitavad kõrget taset ka igasuvisel ratsavõistlusel Ascotis.
Eksabikaasa Aimar jälitab ja pommitab sõnumitega: Brigita Anton võitleb lähenemiskeeluga ahistamise vastu tippadvokaadi abiga
Jan Uuspõllu seltskonnas tuntust võitnud Brigita Anton avaldab, et eksabikaasa on muutnud tema elu sedavõrd talumatuks, et ta oli viimases hädas sunnitud pöörduma tippadvokaat Aivar Pilve poole – et kehtestada eksabikaasale muu seas lähenemiskeeld.
KROONIKA MÄRKAMISED | Kelle bestsellerist saab film? Kes Eesti lauljatest said ülikoolist kätte kõrge kraadi?
Millise rokkari elust rääkiv raamat saab filmiks? Kes Eesti tuntud lauljatest lõpetasid kõrge kraadiga ülikooli? Vaata Kroonika märkamisi lähemalt!
FOTO | Rõõmusõnum! Maarja Mitt-Picheni ja tema abikaasa perre sünnib peagi pisibeebi
Näitleja ja hääleõpetaja Maarja Mitt-Picheni (40) ja tema muusikust abikaasa Andre Picheni (45) perre on peagi sündimas laps.
ÜLEVAADE | Pulmabändi esinemise ajal oli elektrikatkestus ja kohal olid Eesti tippnäitlejad: Priit Võigemast ja Laura Kalle ütlesid teineteisele jah-sõna
Näitlejad Priit Võigemast ja Laura Kalle abiellusid päikeselisel jaanilaupäeval. Naissaarel peetud meeleolukale pulmapeole oli kutsutud suur hulk sugulasi ja sõpru, nende seas pidutses ka suurem osa Eesti tippnäitlejatest.