Kroonika 05.07.24 1481 (27)
05.07.2024
HOROSKOOP 5.–11. JUULIL | Üks tähemärk tülitseb lähedase inimesega, teine tähemärk seljatab kõik rahalised probleemid
Veevalaja suhtleb uuel nädalal inimestega, kellega väga tihti rääkima ei juhtu ning Vähki kimbutavad lihasvalud. Loe Kroonika horoskoobist, millised tulevad järgmised seitse päeva Sinu tähemärgi jaoks.
Monika Tuvi kummalistest sekeldustest: ei ole päris nii, et kui nahavärv sama, siis ühtekad
„Mind rõõmustas Monikaga tutvumine ja sellega kaasnenud teadmine, et ma pole ainus šokolaaditüdruk lastelaagris,“ meenutab modell ja viiuldaja Daana Teekel veerand sajandi tagust kohtumist tantsutreener Monika Tuviga. Kuigi nad on loomult erinevad, püsib sõprus raudkindlalt.
Birgit Sarrap arendas end avatumaks: töötasin läbi oma elu rasked punktid ja mulle tundub, et see aitas mind
Aeg-ajalt lülitab laulja Birgit Sarrap telefoni välja, astub kaugele kuulajatest, et anda ruumi oma boheemlikule küljele – hingab üksindust, naudib lähedaste seltskonda ja vaatab enesega tõtt.
Riina Suhotskaja-Kajari: viiekümneaastasena sa ei pea enam kellegagi võistlema, ennast teistega võrdlema
Aeroobikatreener Riina Suhotskaja-Kajari, kes tähistas sel nädalal 53. sünnipäeva, tunnistab, et sirgus tütarlapsest naiseks alles pärast poja sündi neliteist aastat tagasi.
FOTOD | Alice elab Imedemaal ehk Taageperas! Saa osa aiapeost, kus oli kohal palju tuntud nägusid
Läinud nädalal said valitud külalised osa Lõuna-Eesti suurimast aiapeost, suurejoonelisest Taagepera lossi võlupargi „Alice Imedemaal“ avamisest. Romantilist õhkkonda lõi tšellokvartett C-Jam, esinesid mustlastantsuansambel Maljarka ja superstaarisaate karastusega Gertu Pabbo. Pargivahiks kehastunud Mart Sander juhatas pärast lindi pidulikku läbilõikamist külalised muinasjutulisse aeda ja täielikult uuenenud lossi torni ringkäigule.
Ewert Sundja lahutab abielu: otsus ei sündinud lihtsalt
Muusik Ewert Sundja (41) kinnitab, et tema abielu Kadri Sundjaga (40) on lõppenud ja nad on otsustanud eluteed eraldi jätkata.
Juhan Kilumetsast oleks äärepealt professionaalne kümnevõistleja saanud: läbilöömiseks jäi mul puudu kiiruslikest võimetest
ETV hommikusaate „Terevisioon“ juht, spordiajakirjanik Juhan Kilumets tõdeb, et tal pole olnud suuri eksistentsiaalseid kriise ja ta on oma eluga rahul – tal on eneseteostust pakkuv töö, armastav abikaasa, kaks vahvat poega ja head suhted lähedastega.
Palju õnne! Neinar Seli sai neljanda lapselapse
„Naudin vanaisarõõme!“ rõõmustab tuntud suurettevõtja, Estiko Grupi omanik Neinar Seli (64), kelle poja Kristo Seli ja tema elukaaslase Carmen-Kristiina Pariku perre sündis 8. mail tütar Mei Brit Seli.
Tulevane isa Magnus Kirt: esimene laps ja kindlasti on tulemas elus uus lehekülg
Odaviske Eesti rekordi omanik Magnus Kirt (34) ja Läti seitsmevõistleja Laura Ikauniece (32) saavad peagi lapsevanemateks.