Kroonika 12.07.24 1482 (28)
12.07.2024
KROONIKA HOROSKOOP 12.–18. JUULIL | Vähid peavad valmistuma eriti emotsionaalseks nädalaks
Amburid saavad üle pika aja vabamalt võtta, kuid Kaksikud peavad valmistuma ette uuenduseks, mis keeravad nende elu pea peale. Millised tõotavad tulla järgmised seitse päeva sinu tähtkuju jaoks? Seda saad teada Kroonika horoskoobist!
Hollywoodi edukaima näitlejanna Meryl Streepi lapsed püüavad karjääri teha varjunime all. Kuidas on see neil õnnestunud?
Näitlejanna Meryl Streep elab juba mõnda aega lahus oma abikaasast skulptor Don Gummerist. Kõik nende neli last on vähem või rohkem tegelenud näitlemisega.
Eurolaulja Victor Crone esiklapse sünnist: eks me olime keisrilõike pärast pabinas, emotsioonid lõid üle pea
Suve algul isaks saanud Rootsi laulja Victor Crone muretses keisrilõike pärast, ent operatsioon läks hästi ja pisipoiss kasvab jõudsalt.
Kirjanik Valdur Mikita: tegelikult on nukker tõdeda, kui ebaloomulikku elu elavad tuhanded inimesed
„Paljud inimesed ei taipa seda kõige lihtsamat: privaatsus on nagu süütus – kui oled selle kord juba käest andnud, ei saa sa seda enam kunagi tagasi,“ ütleb kirjanik ja semiootik Valdur Mikita, kelle elu kulgeb sotsiaalmeediata, nautides vaikust ja molutamist.
Uus generatsioon tuleb peale! Indrek Ojari ning Külli Teetamme ja Andero Ermeli pojad astuvad areenile
Linnateatri näitlejate Andero Ermeli (47) ja Külli Teetamme (48) poeg Rasmus Ermel (19) ning samuti Linnateatris ametis oleva Indrek Ojari (46) poeg Aksel Ojari (20) alustavad sügisest näitlejaõpet Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias juhendaja Tiit Ojasoo käe all.
Riskib taas vaatajate pahameelega: Roald Johannson sõidab Pariisi olümpiale!
Kui 2018. aastal Lõuna-Koreas peetud olümpiamänge kajastades vihastas telemees Roald Johannson (45) osa televaatajaid välja koeraliha maitsmisega, siis tänavu toimuvalt Pariisi olümpialt reportaaže tehes riskib ta sellega, et tekitab publikul pahameelt konnade mekkimisega.
Palju õnne! Lapseootel Caateri lauljatar Mari-Liis Rahumets abiellus ja võttis uue perekonnanime
Ansambli Caater laulja, 1990ndatel lugudega „II dimensioon“ ja „Mis tegema nüüd pean“ end rahva südamesse laulnud Mari-Liis Rahumets (42) abiellus õpetaja Heimar Vaarendiga (52), kellega on juba mõned aastad koos olnud.
Inga ja Toomas Lunge hästi toimiva suhte retseptist: see tundub meile võõras, sest oleme harjunud esikohale asetama lapsi ja teisi
Muusik Toomas Lunge ja tema abikaasa, näitleja Inga Lunge õhutavad vähem muretsema. See on neil endal aastate jooksul selgeks õpitud ja seega lähevad nad igale päevale vastu hea tundega – Lungedel on hästi toimiv paarisuhe ja kärgpere, põnevad töised ettevõtmised ja pidev eneseareng.
Bryan Adamsiga Tartus kohtunud Laura Prits: ta tuli ootamatult oma ruumist välja!
Legendaarne Bryan Adams (64) julgustas Tartu kontserdi eel oma soojendusbändi Ziggy Wildi lauljat Laura Pritsi (31) laval rokkima.