Kroonika 19.07.24 1483 (29)
19.07.2024
KROONIKA HOROSKOOP 19.–25. JUULIL | Jääradel fantaasia õitseb, Neitsid leiavad poolehoidu neis, kes seda tavaliselt välja ei näitaks
Kaljukitsed saavad lõpuks prioritseerida enda elu ja ei pea teiste peale mõtlema. Kalad peaksid vaatama minevikku - äkki leiad nii mõnegi vastuse sealt. Mida ennustab Kroonika horoskoob sinu tähemärgile?
Kõva sõna! Mitmekümne miljoni jälgijaga USA staarkoomik kiitis Ari Matti Mustoneni
Püstijalakoomik Ari Matti Mustonen (32) sai tublisti kiita menukalt USA koomikult ja saatejuhilt Joe Roganilt (56).
Annab hoopis teistele. Ellen Kilgas tegi oma sünnipäeva puhul ülla kingi
Näitleja ja laulja Ellen Kilgas kinkis oma 36. sünnipäeva, 15. juuli puhul vähiravifondile „Kingitud Elu“ oma isa, laulja ja näitleja Tõnu Kilgase elulooraamatuid „Peaasi, et oleks kirge!“, lootes, et need annavad vähihaigusega võitlejatele usku ja jõudu.
ÜLEVAADE | „Inimesed oskavad elust rõõmu tunda!“ Kodumaiste staaride uskumatud sekeldused suvistelt festivalidelt
Suvi ja festivalid käivad kokku nagu külm õlu ja rock’n’roll, nii et Eestis ja mujalgi maailmas toimub suvel igal nädalavahetusel mõni vahva rahvapidu. Tuntud Eesti inimesed meenutavad oma festivalielamusi.
Bryan Adamsit soojendanud lauljatar Laura Prits: eraelu mul aktiivse elustiili tõttu liiga palju pole
Ansambli Ziggy Wild laulja Laura Prits on iga eneseületusega saanud julgust ja jõudu juurde. Laura tunnistab, et kui laval suudab ta üles ehitada tõeliselt tugeva karakteri, siis päriselus on ta kohati kaunis tagasihoidlik.
Erich Krieger on õnnelikus abielus taltsaks muutunud: mees ilma naiseta ei ole mingi mees. Sellest pole asja!
Laulja Erich Krieger, kes tähistas hiljuti 63. sünnipäeva, on aastatega sarved maha jooksnud ja taltsaks muutunud, kuid naisi pole ta täielikult tundma õppinud senini: „Olen juba arvanud, et oskan naistega ümber käia, et see on nagu kodutee, mis on tuttav, aga ikka tuleb ootamatuid käänakuid vahele.“
Üks eestlaste lemmikraadiohääli Maris Kõrvits: igasugune imal romantika ei ole minu jaoks!
Alati reibas ja vürtsika huumorimeelega Retro FMi hommikune ärataja Maris Kõrvits on tänulik suure pere eest, kuid naudib omaette olemist.