Kroonika 26.07.24 1484 (30)
26.07.2024
KROONIKA MÄRKAMISED | Liina Kersna jälgis olümpiatule teekonda, Merlyn Uusküla käis teraapilisel puhkusel Alpides
Milline kirjanik korraldas üllatuspulma? Missugune Eesti tuntud lauljatar tähistas uut armastust? Kuidas jälgis Liina Kersna olümpiatule teekonda? Vaata Kroonika märkamistest lähemalt!
KROONIKA HOROSKOOP 26. JUULIST 1. AUGUSTINI | Kaljukits kuuleb toredat uudist, Kaalud valmistuvad raskeks jutuajamiseks
Jäär keskendub pereliikmetele, Lõvile saab aga uus nädal olema pingeline ja esineb olukordi, kus ta tahaks kõik kuu peale saata. Mida ennustab Kroonika horoskoop sinu tähemärgile?
Rännusell ja reisisarjade autor Lemo oma väljakutseterohkest matkast: autod olid kõhu peal kinni ja seda keset kihulaste parve
Rändur ja industriaalmetalbändi Zorg solist Laur-Leho „Lemo“ Kaljumets ütleb, et tema päev on korda läinud, kui ta on õppinud midagi uut. Rändamine on olnud Lemole meelt mööda juba lapsepõlvest saati. Tal on kahju, et pole oma lapsi piisavalt tihti matkarajale kaasa võtnud.
Mallukas ja Katrin Lust lähevad kohtusse! Lust: see on kontrollimatu, mida blogijad kirjutavad - mida sülg suhu toob
„Kuuuurija“ saatejuht Katrin Lust nõuab blogija Mallukalt 5000 eurot kahjutasu. Mallukas esitas omakorda Lustile nõudekirja 345 000 eurole. Millest nende tüli alguse sai? Kroonika otsib selgust.
ÜLEVAADE | On temal üldse luukeresid kapis? Näitlejanna Emily Blunt on suutnud kogu karjääri jooksul skandaalidest eemale hoida
Küpses nooruses Emily Blunt on üks praegusaja Hollywoodi säravamaid naistähti. Tema honorarid ulatuvad paljudesse miljonitesse ja talle pakutakse rohkem filmirolle kui enamikule teistele Hollywoodi staaridele. Ent hoolimata mitmekülgsest rollivalikust pole ta kunagi saanud Oscarit ja nominendikski on teda esitatud ainult korra.
„30 aastat käsikäes.“ Ingrid ja Toomas Tõniste tähistasid pärlpulma perepuhkusega Itaalias
Ingrid (52) ja Toomas Tõniste (57) tähistasid 15. juulil pärlpulma ehk 30. pulma-aastapäeva. „30 aastat käsikäes,“ kirjutas Ingrid Facebookis, kus ta jagas ka vahvaid fotosid abiellumise päevast ja pulma-aastapäevast.
Annely Adermannist sai ametlikult ämm: viimane aasta on pakkunud meie perele tõeliselt ilusaid üllatusi
TV3 turundus- ja kommunikatsioonijuhi Annely Adermanni (50) tütar Miina (27) ja tema abikaasa Martin Kullamaa (33) pidasid pulmi. Miina, kes on ansambli Vennaskond akordionist, astus pulmakülalistele ette ka esinejana.
Kamala Harris proovib võimu vanadelt meestelt ära võtta. USA võimaliku presidendi eraelu mahlakad seigad
Jutukas endine kallim ja kuulsusest tüdinud kasulaps on karjäärile pühendunud võimaliku tulevase presidendi Kamala Harrise (59) eduloo väikesed inimlikud nüansid. Nüüd peab ta aga valge mehe enesekindlusega alistama Donald Trumpi ja naised lõpuks Valgesse Majja viima.
„Mungaelu ma ei ela.“ Ott Lepland avaldas, kuidas ta kaaslase otsimise rindel kulgeb
Üks Eesti armastatumaid meesartiste Ott Lepland on teinud muljet avaldavat karjääri. Ta on kogunud aastate jooksul endale truu kuulajaskonna, ent tunneb ikkagi, et on vaja veel end mitmes valdkonnas tõestada. Näiteks ka pereisana.
Pille Pürg oma uuest korterist Valencias: minu tervis vajab talvel soojas turgutamist
Näitleja ja parodist Pille Pürg (52), kel kukub iseäranis hästi välja Anne Veski järeletegemine, ostis endale hiljuti Hispaaniasse Valencia piirkonda korteri. Pille sõnul jätkab ta kõiki oma töid ja tegemisi Eestis, aga soovib, et tal oleks talveks üks suvitamispaik.