Pärast Eesti korvpalli rabanud reedest teadet Peep Pahvi vallandamise kohta Keila esindusmeeskonna peatreeneri kohalt ja järgnenud kirgede ja klaarimise tormi kohtusid tüli keskmes olevad Pahv ja korvpallikooli juht Tarmo Hein täna esmakordselt pärast reedet silmast silma - koos Keila linna ja Eesti Korvpalliliidu esindajatega, kes viimastel päevadel teinud pingutusi osapoolte lepitamiseks.

Kohtumise järel andis Keila linnavalitsus pressiteate vahendusel märku, et leiti kompromiss, mille tulemusena jätkab Pahv esindusmeeskonna peateeenerina ning viiakse ka meeskonna majandamine uutele alustele. Otse kohtumiselt stuudiosse saabunud Pahv, Jaan Martinson ja Tarmo Paju alustasid seega saatega täpsustatud andmetel kell 15.45.

Kuula saadet:

1x
00:00

Saate peateemad:

- Päevad, mis ajasid segadusse ehk räägime selgeks: millised sündmused viisid Peebu vallandamiseni Keila peatreeneri kohalt ja millised on kõige värskemad arengud pärast äsjaseid kohtumisi? Räägime lahti taustad, räägime, kuidas tunneb end elu suurimasse emotsioonide-karusselli sattunud Peep. Räägib Peep, aga loomulikult ei hoia oma arvamust vaka all ka kaassaatejuhid!

- Audentese spordiklubi ei lase lahkunud kergejõustukutreeneritel ja nende õpilastel oma baasides treenida, vaid võttis uued üürnikud. Kelle poolel on tõde, kelle poolel õigus?

- Maadluse MM-il kaotas Epp Mäe avaringis, Heiki Nabi medalimatšini ei jõudnud, eestlastel jäid olümpiakohad teenimata. Kas olümpialootust on veel jäänud? Mis on juhtunud Epp Mäega? Kas esikaheksasse tulek tähendab, et Heiki Nabi võib veel kauemgi areenile jääda kui ainult olümpiatsükkel?

- BC Kalev/Cramo kaotas Meistrite Liiga eelringis Rootsi meistrile Norrköpingile ja peab Meistrite Liigast suu puhtaks pühkima. Mida ütlevad hooaja esimesed märgid Kalevi, aga ka teiste juba tules käinud Eesti meeskondade kohta?

- Kas Ott Tänak võidab Tšiili ralli?

Asu „Mehed ei nuta“ jälgijaks:

Vaata veel:

Saate koduleht delfi.ee/mehedeinuta
„Mehed ei nuta“ Facebookis
Saatejuhtidele saab küsimusi saata Facebookis või meiliaadressil men@delfi.ee.
Kuula kõiki Delfi taskuhäälingusaateid uuenenud Delfi Taskust!