Saates tulid menetlusele teemad

- Nädal talialade MK-etappe selja taga: mis tarkust oleme juurde saanud? Tuuli Tomingas ja Susan Külm näitavad laskesuusatajatest arengut. Kristjan Ilves jättis kasutamata esimese korraliku võimaluse poodiumile tõusta - aga ütleb, et on parem kui eelmine hooaeg. Kuidas tundub kõrvalt? Kas Marten Liiv on endiselt suures mängus?

- Võrkpalliliidu president Hanno Pevkur kuulutas: mehed ei mängi suvel Kuldliigat, sest peavad puhkama ja vigastusi ravima. Rikberg arvab vastupidist. Kummal on õigus?

- Eesti jalgpalli meisterklubis FC Floras korralikumad ümberkorraldused: lahkub peatreener Jürgen Henn, lahkumine teada ka juba mitme põhimängija puhul, näiteks Henrik Ojamaa, Ken Kallaste. Kuidas edasi? Kas Flora käitus lahkuva peatreeneriga imelikult?

- Kas hoopis see võib olla koduse korvpalli tiitliheitlust mõjutav uudis (lisaks isiklikule tragöödiale) - Hugo Toom sai põlvetrauma, mis lõpetab tema hooaja? Kas korra uskumatult hästi sarnasest traumast välja tulnud mängumees suudab sama ka uuesti?

- Epeenaiskonna neli liiget tegid avalduse, et austavad Katrina Lehise otsust ega oota teda enam tiimi, vaid proovivad ise Pekingi olümpiale jõuda. Mis selle avalduse mõte oli?

1x
00:00

Asu „Mehed ei nuta“ jälgijaks:

Vaata veel:

Saate koduleht delfi.ee/mehedeinuta
“Mehed ei nuta“ Facebookis

Saatejuhtidele saab küsimusi saata Facebookis või meiliaadressil men@delfi.ee.

Kuula kõiki Delfi taskuhäälingusaateid uuenenud Delfi Taskust!