26. detsembri saate peateemad:

- WRC rallipusle sai kokku: M-Sport vahetas koosseisu, kihutama hakkavad Gregoire Munster ja Adrien Formaux. Arvestades, et Elfyn Evans ei saa osaleda murtud roide tõttu hooajaeelsetes testides - kõik viitab Hyundai ülemvõimule, vähemalt üldarvestuses?

- Hyundai boss andis teada, et aasta alguses on Ott Tänak ja Thierry Neuville võrdses seisus, kuid ühel hetkel hakatakse tiimikorraldusi jagama. Huvitav, kuidas Tänak ja Neuville seda alla neelama hakkavad?

- Kodune korvpallihooaeg poole peal: kes Eesti meeskondadest on ületanud ootusi, kes läinud lati alt? Eesti klubid flirdivad konkurentsis lätlastega fiaskoga?

- Kommerts võtab nüüd täies mahus üle? Euroopa Kohus otsustas: UEFA ja FIFA ei tohi takistada jalgpalli superliiga sündi, Rahvusvahelisel Uisuliidul pole voli keelata sportlastel kommertsvõistlustel osalemast.

- Ei saa ikka ühtegi aasta sportlase valimist ilma tülitsemise ja/või segaduseta? Kettagolfi kogukond kirub Jaani kommentaare ehk nende ala madaldamist, EOK pidi selgitama, miks ports väärt kandidaate eelvalikust välja jäi.

- Aivar Pohlak põhjendas, miks otsustati jätkata Thomas Häberliga: „Tahame ikkagi aru saada, mis on see Häberli maksimum, kas me oleme selle juba kätte saanud või on siit midagi tulemas.“ Ja veel oma sõjateemaliste valikute kohta: „Kriisiolukordades on ülioluline jälgida alusdokumente ja meie alusdokument on olümpiaharta, mis ütleb väga selgelt ära, et sport ei tegele poliitikaga.“ Kuidas kõike seda kommenteerida?

1x
00:00

Asu „Mehed ei nuta“ jälgijaks:

Vaata veel:

Saate koduleht delfi.ee/mehedeinuta
“Mehed ei nuta“ Facebookis

Saatejuhtidele saab küsimusi saata Facebookis või meiliaadressil men@delfi.ee.

Kuula kõiki Delfi taskuhäälingusaateid uuenenud Delfi Taskust!