Kahel toolil istuv peakokk Dmitri Fjodorov: restoranides tehakse liiga keerulisi toite, paraku ei oska paljud kliendid seda pingutust hinnata (26)
Millist õlut sel suvel joome? Sommeljee tutvustab uuemaid õlletrende, nii mõnigi neist on üpris ootamatu ja üllatav (29)
NIPP | Kodused vahendid, mille abil saad grilli külge kõrbenud toidujäägid kiiresti ja efektiivselt eemaldada (2)
TUNNE TOITU | Toiduteadlaste põhjalik ülevaade piimast: kvaliteetsete piimatoodete vältimisel on omad keerukad tagajärjed (12)
Stockholm - toidukultuuri tipptase kiviviske kaugusel! Peeter Pihel jagab soovitusi, kuhu seal sööma minna (11)
Restoraniköögist koduse pliidi taha ehk Kuidas Heimar Kuusklerist sai Kalamaja nõutuim kodukokk (9) 113
IVARI KÖÖGINIPID | Nüri nuga on ohtlik tööriist! Kuidas noad päriselt teravaks saada ja mida nendega kindlasti teha ei tohi? (7)
Kuidas saavad inimesed koduköögis hakkama prügi sorteerimisega, kui mingeid erilisi panipaiku vanemates kortermajades eriti ju pole? (52) 92
SALAKUULAJA | Restoran Gobi autentsed maitsed ja sõbralik teenindus lennutavad su otseteed Gruusiasse (6)
NÄDALAMENÜÜ | Kevadised maitsenaudingud! Rohkelt rohelust ja vitamiine sisaldavad road 142 06.05-12.05
KUULA | Gloria peakoka Heidi Pinnakuga prantsuse köögi parimatest paladest ja kodumaise kartuliga kokkamisest Oma Maitse podcast „Toidujutud“
Eksperdid selgitavad: kas viimase säilivuskuupäevaga liha tohib mitmel järgneval päeval söömiseks ette küpsetada? (15) 118
Võtsid täna tööle eile keedetud riisi kaasa? Toiduohutuse professor selgitab, miks seda mitte mingil juhul toatemperatuurile jätta ei tohi (24) 119
Pista pannkook ahju! Magus ja soolane ahjupannkook – üks kord küpsetamist ja terve kodu lõhnab isuäratavalt
KUULA | Oma Maitse uus podcast „Tervis toidust“ aitab aru saada tervise ja söömise sõlmküsimustest Saatejuht toitumisterapeut Elis Nikolai-Vendla
Tulevikutegijad ehk kolm noort peakokka arutlevad: mida kokaamet võtab ja mida annab? Millest unistab kokkade noorem generatsioon? 47
Kõik, mida peaks teadma kanalihaga kokkamisest: mis mõjutab kana maitset, kas liha tuleks üle pesta ja kui suur on salmonellaoht? 138 Lisatud graafikud ja video
KUULA | Tõnis Saare kastmete meistriklass: mida on vaja selleks, et kaste tuleks alati väga hästi välja? 87 Oma Maitse podcast „Toidujutud“
TUNNE TOITU | Toiduteadlased selgitavad, mis on emulsioon ja mis emulgaator? Kuidas need mõjutavad rasvade seedimist organismis? (2)
Kui õues on nii külm, aitab ainult suur kausitäis tõeliselt head lohutustoitu! Kuidas teha autentset ja rammusat mac and cheese’i? (3)
KOGEMUS | Peipsi kokk Ergo-Hart Västrik kaotas ketoosis ohtralt kilosid, kuid jäi traditsioonilistele maitsetele ikkagi truuks (2) Vaata ka retsepte
TREND | Saame tuttavaks! Klassikaliste valgete veinide asendamine vähemtuntud sordiveinidega laiendab silmaringi ja maitsekogemust (4)
Nutikad säästunipid: viis head ideed, kuidas kasutada toidu valmistamiseks jahtuva ahju jääksoojust (16) 37
Grillihooaeg on alanud! Lollikindlad grillinipid, mida järgides jääb iga lihatükk hõrgult mahlane (22) 52